Ο Ξενώνας

Ο ξενώνας μας χαρακτηρίζεται από ευρυχωρία και τοπική αρχοντική πολυτέλεια.

Υπάρχουν συνολικά επτά δωμάτια άνετα με όλα τον απαιτούμενο εξοπλισμό, στον οποίο περιλαμβάνεται και αυτόνομο μπάνιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τρία από τα δωμάτια έχουν δικό τους τζάκι για προσωπική χρήση των ενοίκων του. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο που είτε είναι το μπαλκόνι είτε είναι η αυλή του ξενώνα. 

Το καθένα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για την διαφορετική του διακόσμηση και εμφάνιση που θα μπορούσαν να πάρουν την ονομασία τους από διαφορετικό χρώμα που είναι χρωματισμένα (το μπλε δωμάτιο, το κίτρινο δωμάτιο, το πράσινο δωμάτιο, το κόκκινο κ.ο.κ.) Τα προαναφερθέντα δωμάτια βρίσκονται στον πάνω όροφο του κτιρίου. Τα δωμάτια που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου είναι περισσότερο ευρύχωρα από τα υπόλοιπα και μπορούν να φιλοξενηθούν πολυμελείς οικογένειες.

Η τραπεζαρία και το καθιστικό έχουν διατηρήσει την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση του παλιού αρχοντικού με έντονη την παρουσία του πετρόκτιστου και των τοιχογραφιών που η θεματογραφία τους είναι εμπνευσμένη από τις καθημερινές ασχολίες και συνήθειες των κατοίκων της υπαίθρου. Τα σκεύη και τα αντικείμενα του διάκoσμου αποτελούν κειμήλια ανεκτίμητης αξίας και κληρονομιά των προγόνων μας. Η παρουσία τους αναδύει παλιές θύμησες για τον ανεκτίμητο παλιό ωραίο τρόπο ζωής, προικισμένο με αγνότητα και ποιότητα που μόνο πλέον σε αφηγήσεις απαντάται.

Ο εξωτερικός μας χώρος ή καλύτερα η αυλή του αρχοντικού, είναι διαμορφωμένη κατάλληλα για να χαρίσει στους επισκέπτες μας ένα χώρο άνετο για να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ, στους ζεστούς μήνες του έτους, και στα συνοδευόμενα μέλη τους την ευκαιρία να παίξουν με την ησυχία τους.

 

 

banner

banner2